V. Szolnoki Repülőrajt futóverseny képgaléria és eredmények

Képgaléria megtekintéséhez kattints a képre!

Eredmények a Tovább feliratra vagy a cikk címére kattintva!

Képgaléria megtekintéséhez kattints a képre!

Eredmények:

És itt álljunk meg egy szóra! Az eredményeket az alábbi táblázat alapján írtam ki:

Tisztán emlékeztem, hogy Kitti előtt egy fiú és egy lány ért célba, szinte egyszerre, kapálózva, ordítva már a fájdalomtól, annyira igyekeztek. Az időkön meg semmi ilyesmi nem látszik! Elkezdtem hát elemezgetni a fotókat, melyek EXIF információjában sok hasznos adat mellett ott szerepel az is, pontosan mikor készült a kép.
Vegyük Bendegúz idejét alapnak, ő 10 óra 34 perc 04 másodperckor ért be 6 perc 24 mp-es eredménnyel. Ez nagyjából stimmel, lévén a rajt 10:27:38-kor volt. Olívia 10:34:32-kor ért célba, azaz 28 másodperccel később. Ha ezt hozzáadjuk Bende idejéhez az nem 6:41, mint a fenti képen szerepel, hanem 6:52. Egy-két másodpercre most nem adok, de 10-11 már igen nagy eltérés! És jönnek a még nagyobb hibák!
A fenti képen láthatjuk, hogy Szandi másodpercre pontosan ugyanannyi időt futott, mint Kurdics Dániel. Na de hol is van Dani?

Sem Szandi előtt, sem Szandi után nincs senki szinte látótávolságon belül. Na jó ez durva, de 20-30 méteren belül tuti nem futott vele senki, így nem is érhetett vele egyszerre célba a titokzatos Dani 🙂
Nézzük Kitti befutóját. Mint már említettem emlékezetes volt ahogy előtte ketten, egyszerre beestek:

Szóval hol is van az eredeti eredménylistán az, hogy Kitti előtt szinte egyszerre ért be egy fiú és egy lány?
Mindezek után mindenki óvatos fenntartással kezelje a táblázatban szereplő időadatokat, sőt talán a helyezéseket is. Mondom mindezt azért, mert pl. Marci tényleg 4. lett, de hogy nem holtversenyben az teljesen biztos 🙂 Márpedig másodpercre egyezik ideje a 3. helyezettel.

Marci előtt másodpercekkel senki, utána viszont egy kislány futott be. A SZHSE honlapján megtalálható képen ott is van a dobogó 3. fokán két kissrác, de hogy egyik sem a fiam, az is tuti:) Nekem elhihetitek.

Aki mégis kíváncsi hogy mennyit futott 1500m-en, annak “célfotós” számításaim alapján:
Nagy Bendegúz  6:26
Nagy Olívia    6:52
Kiss Alexandra 7:14
Tóth Kitti    7:47
Bevíz Zoltán   8:48

Továbbá: