Sportbál, év sportolója díjak átadása

XVI. alkalommal szervezték meg az abonyi sportegyesületek a Városi Sportbált, melyen díjazták a legkiválóbb sportolókat. Triatlonban Gergő és Fanni kapta a legjobbaknak járó kupát.

Fotók: Polyák Attila – Forrás: http://www.miabonyunk.hu


XVI. alkalommal szervezték meg az abonyi sportegyesületek a Városi Sportbált, melyen díjazták a legkiválóbb sportolókat. Triatlonban Gergő és Fanni kapta a legjobbaknak járó kupát.

Fotók: Polyák Attila – Forrás: http://www.miabonyunk.hu


Soós Fanni az Egyesület első éves ifjúsági sportolója, negyedik éve Héraklész bajnok válogatott kerettag. Odaadó sportmunkájával országos szinten atlétika, duatlon és triatlon sportágakban az élmezőnyben versenyez. Nemzetközi szinten a Junior Európa Kupákon (Bécs, Tiszaújváros, Tulcea) tudta első évben megmérettetni magát, ahol a juniorokkal (3 évvel idősebbekkel) versenyez együtt. A szolnoki Verseghy Ferenc Gimnázium tanulója, ahol kimagasló tanulmányi eredményével 2015-ben Simicskó Istvántól az Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért felelős államtitkárától személyes kézfogással vehette át a „Magyarország Jó tanulója – Jó sportolója díjat”

Nagyításhoz kattints a képekre!

Néhány fontosabb verseny eredménye:

– Atlétikában OB-on kétszer szerezte meg a 3. helyet (mezei futásban és 3000m síkfutásban)
– Triatlonban: Diákolimpia ezüstérmes, Triatlon Fesztivál aranyérmese Fadd-Domborin
– Duatlonban: Diákolimpia ezüstérmes
– Nemzetközi Versenyek: Európa Kupákon: Bécs, Tiszaújváros, Tulcea, Mamaia,
– Olimpiai Reménységek Versenye: 4. hely Hurbanovo, csapatban 1. hely
– Triatlon ranglista 2. hely

2016-os munkájához mind tanulásban, mind sportban kitartást, és további szép sikereket kívánunk neki!


Soós Gergő a Somogyi Imre Általános Iskola 6.m osztályos tanulója. Tanulmányi eredménye kitűnő és sporteredményei sem maradnak el tanulmányi eredményétől.

Gergő duatlonban, triatlonban és atlétikában kiemelkedő eredményeket ér el -iskolai és egyesületi színekben- országos versenyeken, sőt már nemzetközi versenyeken is kipróbálta magát. Egyesületünk tehetséges, szorgalmas, odaadó, fegyelmezett sportolója. A 2015-ös évben „Abony város Jó tanulója-jó sportolója” díjat vehette át Romhányiné Dr. Balogh Edit Polgármester Asszonytól.

Nagyításhoz kattints a képekre!

Gergő sporteredményei:
– Duatlon és triatlon versenyeken 2015-ben 4 alkalommal 1. helyezést és 7 alkalommal 2. helyezést ért el.
– A tavaszi Mezei Megyei Diákolimpián a 3. helyet szerezte meg
– Veresegyházán a Sport XXI. Triatlon Diákolimpiát megnyerte és második lett a verseny országos döntőjén, amelyet Szegeden rendeztek meg.
– Az Aquatlon OB-on, Baján és Balassagyarmaton a triatlon ranglista versenyeken ezüstérmes lett, míg Kistarcsán aranyérmet szerzett.
– Számos nemzetközi triatlon versenyen is indult: Hurbanovon, Tulcea-n és Mamaiaban. Mindhárom helyen a dobogó legfelső fokára álhatott.

Az idei évben legfiatalabb gyermek korcsoportosként folytatja sportmunkáját. Sport és tanulmányi munkájához sok sikert kívánunk!


A díjazottak teljes névsora ide kattintva: http://www.miabonyunk.hu

Fotók:
– Abony Sportbál 2016 (Fotó: matek)

– Sportbál – díjazottak (Fotó: matek)

– Sportbál- Díjátadó (Fotó: Polyák Attila)

Videók:

 Sportbál 2016 Abony – díjátadó 1. rész 

 
Sportbál 2016 Abony – díjátadó 2. rész 

 

Sportbál Abony 2016 – hangulat